Cele mai citite
 


Sute de suceveni au ajuns la spital cu probleme digestive sau intoxicaţii alcoolice
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gastroenterologie
 

Sute de persoane au ajuns la spital cu probleme digestive, intoxicaţii alcoolice, fracturi sau contuzii, în primele zile ale acestui an.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, Tiberiu Brădăţan, a declarat, luni, că la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) s-au înregistrat aproximativ cinci sute de pacienţi, dintre care 15% cu afecţiuni digestive.
Brădăţan a spus că alţi 15% din pacienţi au ajuns la spital cu fracturi sau contuzii, după ce au căzut pe gheaţă în Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni.
Totodată, de la începutul anului, la UPU au ajuns zilnic trei sau patru persoane intoxicate cu alcool. Toţi aceşti pacienţi au fost direcţionaţi către Secţia de Psihiatrie din Burdujeni.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Scădere semnificativă a pacienţilor cu afecţiuni din cauza exceselor alimentare de Paşte La unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Suceava în perioada sărbătorilor de Paşte s-au înregistrat aproximativ 50 de internări pe zi, iar pacienţii cu afecţiuni din cauza exceselor alimentare au fost în număr de 16, a declarat presei, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan...
Iaşi: Număr mare de internări la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' Zeci de pacienţi au ajuns la UPU de la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' din Copou în garda de Crăciun, declară medicul Tudor Ciuhodaru.
Suceava: 20 de copii s-au născut la Maternitatea din municipiu în primele trei zile ale acestui an Un număr de 20 de copii s-au născut la Maternitatea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava în perioada 31 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016, a declarat presei, luni, directorul medical al unităţii sanitare, Tiberius Brădăţan.
Suceava: Anchetă la spitalul judeţean, după ce un bebeluş suspectat de meningo-encefalită a murit Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a demarat o anchetă ce vizează cazul unui bebeluş de opt luni, suspectat de meningo-encefalită, ce a murit în elicopterul care-l transporta spre Iaşi, fiind transferat din Secţia ATI a SJU, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă...
Suceava: SJU a alocat 25.000 lei pentru achiziţionarea cititoarelor de card de sănătate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a alocat 25.000 lei pentru cititoarele de carduri de sănătate cu care a fost dotată cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, a declarat, luni, directorul medical al SJU Suceava, Tiberius Brădăţan.
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.