Cele mai citite
 


Ministrul sănătăţii deţine mai multe depozite bancare
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, deţine mai multe depozite bancare în lei, dar şi în euro.
Potrivit Declaraţiei de avere publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, demnitarul are un teren intravilan de 1.090 de metri pătraţi cumpărat la Oradea în 2006, un depozit bancar în valoare de 7.637 de euro, mai multe depozite bancare în valoare de 185.318 lei şi un cont curent de 4.500 lei.
În ceea ce priveşte veniturile, acestea au fost în 2008, potrivit fişei fiscale, în valoare de 52.447 lei ca secretar general al Guvernului, 29.139 lei ca vicepreşedinte executiv al UDMR Cluj Napoca, 2.731 lei ca senator şi 439 lei primă de la Consiliul Judeţean Bihor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Screening naţional pentru cancerul de col uterin, program al Ministerului Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a anunţat, sâmbătă, la Oradea, că în domeniul asistenţei medicale preventive, pentru prima dată în sistemul sanitar s-a făcut primul pas pentru un screening naţional pentru depistarea cancerului de col uterin.
Bihor: Ministerul Sănătăţii finanţează aparatură pentru Centrul oncologic din Oradea Oradea, 20 sep /Agerpres/ - Centrul oncologic din Oradea va primi o finanţare din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţionarea unui accelerator liniar de particule pentru energii înalte, se arată într-un comunicat al ministerului.
Ministrul Raed Arafat: 53 de spitale din ţară, identificate pentru modernizare prioritară Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat duminică, la Oradea (jud. Bihor, vest), că au fost identificate cele 53 de spitale din ţară care vor beneficia, în viitorul apropiat, de atenţia concentrată a Ministerului Sănătăţii pentru a le aduce la standarde moderne din toate punctele de vedere.
Bihor: Ministrul Sănătăţii anunţă, în premieră, că studiile clinice ar putea aduce bani în sistem Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu a anunţat vineri, în premieră, la dezbaterea regională organizată la Oradea, că intenţionează să treacă studiile clinice de la activitatea de cercetare, în cea comercială pentru a aduce bani în sistem.
Bihor: Ministrul Sănătăţii susţine măsuri de management special pentru judeţele de graniţă Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat sâmbătă, la Oradea, că trebuie luate câteva măsuri de management special pentru judeţele de graniţă, în perspectiva unei directive europene de liberalizare a serviciilor medicale.
Bihor: Ministrul Sănătăţii a inaugurat Spitalul Municipal din Oradea, renovat complet Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat vineri reconstrucţia totală a Spitalului Municipal din Oradea, realizată în perioada 2005-2011, prin fonduri alocate de la Ministerul Sănătăţii (80%) şi Primăria Oradea (20%).