Cele mai citite
 


Gorj: CJAS a suplimentat plafonul farmaciilor
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a suplimentat, luni, pentru luna ianuarie, plafonul farmaciilor din judeţ pentru medicamentele compensate şi gratuite, a declarat, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu.
Potrivit acestuia, fiecare farmacie a primit 15.000 lei, existând posibilitatea ca, după jumătatea lunii, să mai aibă loc încă o suplimentare, ţinând cont de faptul că bolnavii epuizează banii pentru medicamentele compensate şi gratuite încă din primele zile ale suplimentării.
'Toate cele 71 de farmacii existente la nivelul judeţului Gorj au primit câte 15.000 lei reprezentând banii pentru medicamentele compensate şi gratuite. Probabil o să mai suplimentăm încă o dată plafonul la jumătatea lunii, vom hotârî în funcţie de situaţiile transmise de farmacii', a precizat Cosma Dumitrescu.
În luna decembrie, CJAS Gorj a suplimentat plafonul farmaciilor de două ori, cu 13.000 lei, respectiv 15.000 lei, având alocat pentru ultima lună a anului un buget de 2,4 milioane lei, dublu faţă de lunile precedente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS va suplimenta plafonul pentru medicamentele compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj va suplimenta, în zilele următoare, plafonul medicamentelor compensate şi gratuite pentru farmaciile din judeţ şi va plăti serviciile unităţilor spitaliceşti.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Gorj: CJAS a suplimentat plafonul pentru medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a suplimentat plafonul pentru medicamente acordat farmaciilor, acestea putând elibera în prezent reţete compensate şi gratuite, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu.
Gorj: Peste 8,5 milioane de lei, achitate de CJAS în luna aprilie pentru medicamente gratuite şi compensate Suma de aproximativ 8,5 milioane lei a fost achitată de Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj în cursul lunii aprilie către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul de Relaţii Contractuale din cadrul instituţiei, Daniel Şurlea.
Gorj: Farmaciile din judeţ aşteaptă suplimentarea plafonului din luna august O parte dintre farmaciile din judeţul Gorj au epuizat plafonul suplimentat în luna iulie de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, fiind obligate astfel să nu mai elibereze reţete compensate şi gratuite până la o nouă suplimentare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedinta Colegiului Farmaciştilor...
Gorj: CJAS a decontat peste 10 milioane de lei în primele două luni pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a decontat, pentru primele două luni ale anului, peste zece milioane de lei reprezentând sume utilizate în cadrul programelor naţionale de sănătate, valoarea fiind în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat vineri directorul instituţiei...