Cele mai citite
 


Călăraşi: Criză de cadre medicale la Spitalul de Urgenţă Judeţean
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi are mare nevoie de medici specialişti, în condiţiile în care se confruntă cu o criză de cadre medicale.
'O urgenţă mare este la secţia ATI, unde din cei trei medici cu care puteam asigura linia de gardă a acestei secţii, unul, în vârstă de 70 de ani, s-a îmbolnăvit, iar altul şi-a cerut transferul la un centru privat şi am rămas cu un singur medic anestezist' a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul unităţii Ion Sfetcu.
Potrivit acestuia, pentru o bună desfăşurare a activităţii pe anumite secţii, mai este nevoie de un cardiolog, un neonatolog şi un oncolog.
Instituţia îşi manifestă disponibilitatea de a oferi locuinţă de serviciu, dar şi alte facilităţi medicilor care optează pentru posturile oferite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de medici specialişti la Spitalul judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin are un deficit de cinci medici chirurgi, situaţie care trenează de circa doi ani, a declarat joi, pentru AGERPRES, reprezentantul unităţii, medic Cristian Jianu.
Dâmboviţa: Criză de medici la Spitalul de Urgenţă Târgovişte Spitalul de Urgenţă Târgovişte se confruntă cu criza medicilor, iar doctorii spun că fac cu greu faţă afluxului mare de pacienţi care se prezintă zilnic la Unitatea de Primiri Urgenţe.
Urgenţa Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, în pericol de a fi desfiinţată Miercurea Ciuc- Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc este în pericol de a fi desfiinţată, din cauza lipsei acute de medici specialişti. (sursa: Agerpres)
Preşedintele CJ Brăila: Dacă într-un an nu vin medici specialişti, riscăm închiderea Secţiei de Pediatrie Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Viorel Mortu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că judeţul nu face excepţie în ceea ce priveşte criza de medici din România, avertizând că Secţia de Pediatrie s-ar putea închide, dacă într-un an nu vor veni specialişti în domeniu.
Vaslui: Criza de medici blochează activitatea din spitale Doi medici anestezişti de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui şi-au înaintat demisiile, după ce au aflat că sunt citaţi ca martori în dosarul în care două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică Ginecologie sunt arestate pentru fapte de corupţie şi efectuarea de avorturi ilegale.
Vaslui: Criză de medici de medicina muncii în judeţ Doar doi medici de medicina muncii există în prezent pentru cei aproximativ 90.000 de angajaţi din judeţul Vaslui înregistraţi în evidenţele Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM).