Cele mai citite
 


A murit actorul Tony Tecuceanu
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 ian /Agerpres/ - Actorul Tony Tecuceanu de la 'Cronica Cârcotaşilor' a murit, marţi dimineaţă, în jurul orei 3.00, în urma unor complicaţii provocate de virusul AH1N1, respectiv miocardită.
Tecuceanu, care era obez, fusese internat două săptămâni, timp în care a fost şi în comă, dar îşi revenise. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Un bărbat a murit, iar altul se află în stare critică, după ce s-au infectat cu virusul AH1N1 Un arădean în vârstă de 42 de ani a murit, iar un altul se află internat în stare critică, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce amândoi au fost infectaţi cu virusul AH1N1, la amândoi apărând complicaţii pe fondul unor alte afecţiuni de care sufereau, între care obezitatea morbidă.
Iaşi: Analizele au confirmat îmbolnăvirea cu virusul AH1N1 în cazul unei persoane decedate în spital Managerul Spitalului de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva', din Iaşi, a anunţat, marţi, că a fost confirmată prezenţa virusului AH1N1 la un bărbat care a decedat în cursul zilei de duminică.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Constanţa: Al doilea deces înregistrat la o peroană infectată cu virusul AH1N1 Unul dintre pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, un bărbat de 41 de ani în cazul căruia a fost confirmată gripa porcină, a murit vineri dimineaţă, acesta fiind al doilea deces înregistrat la o persoană infectată cu virusul AH1N1.
Suceava: Primul deces de gripă cu virusul AH1N1 din acest an, în judeţ O suceveancă de 59 de ani a murit după ce i-a fost confirmat diagnosticul de gripă nouă.
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.