Cele mai citite
 


Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet
miercuri, 6 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş, a confirmat, pentru AGERPRES, că un bărbat din zona Alba Iulia care suferea de diabet zaharat şi de o boală hepatică a decedat, analizele confirmând marţi faptul că acesta se infectase şi cu virusul A/H1N1.
În judeţul Alba, alte două persoane au murit, luna trecută, din cauza gripei noi şi a altor afecţiuni. Primul deces a fost cel al unui bărbat de 37 de ani, din Cîmpeni, care a decedat în urma complicaţiilor survenite pe fondul unui organism tarat.
Numărul total al îmbolnăvirilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Alba a ajuns, până la 5 ianuarie, la 68, din care trei s-au dovedit fatale. Primele cazuri de gripă de tip nou au fost constatate la începutul lunii noiembrie, la membrii unei familii revenite din Italia. Săptămâna trecută au fost confirmate două cazuri, iar marţi încă o îmbolnăvire, cele trei cazuri mai aflându-se în prezent în tratament.
Nu a fost semnalat niciun caz de gripă sezonieră în judeţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Primul deces cauzat de gripa nouă Un bărbat de 37 de ani din Munţii Apuseni este prima victimă a gripei de tip nou în judeţul Alba, acesta decedând la Spitalul din Alba Iulia pe fondul unor tare organice, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Adrian Teodoru.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.
Buzău: Primul deces din cauza virusului pandemic A/H1N1 La Buzău, autorităţile sanitare au înregistrat miercuri decesul unui bărbat infestat cu virusul A/H1N1, bolnav de diabet zaharat asociat cu obezitate.