Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1
miercuri, 6 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa informează că trei dintre persoanele cu gripă nouă nu au ocupaţie, iar vârsta lor este cuprinsă între 52 şi 59 de ani. Cea de-a patra persoană are 33 de ani şi are un loc de muncă.
Totalul cazurilor de gripă porcină înregistrate până în acest moment, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a ajuns la 161.
''Campania de vaccinare împotriva A/H1N1 este în desfăşurare, până în acest moment fiind imunizate peste 5.500 de persoane. Pentru campania de vaccinare ne-au fost repartizate, în anul 2009, 21.750 de doze'', a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa.
Conform sursei citate, au mai fost vaccinate peste 25.000 de persoane împotriva gripei sezoniere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Şapte noi cazuri de A/H1N1 Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Bucureşti, 31 ian /Agerpres/ - Două cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, câte unul în judeţele Mureş şi Suceava, fără să se înregistreze decese.