Cele mai citite
 


Vaslui: Ziariştii, neinteresaţi să se vaccineze împotriva gripei noi
miercuri, 6 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ziariştii vasluieni nu sunt interesaţi să se vaccineze împotriva gripei noi. Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, nici un ziarist nu a solicitat vaccinul antigripal pandemic, deşi acesta era pus la dispoziţie în mod gratuit.
'La nivelul judeţului Vaslui, două cabinete medicale individuale au primit doze de vaccin antigripal pandemic gratuit pentru ziarişti, aceştia făcând parte din categorie de risc. Nici un jurnalist nu s-a adresat, însă, pentru vaccinare la respectivele cabinete, ci doar pentru a obţine informaţii legate de campania de vaccinare', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Mihaela Vlada, purtător de cuvânt în cadrul DSP Vaslui.
La nivelul judeţului Vaslui s-au primit 11.900 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, iar până la această dată au solicitat vaccinarea doar 3.825 de persoane.
Potrivit DSP, dacă până acum interesul pentru vaccin a fost relativ scăzut, în ultimele zile a crescut numărul solicitărilor la cabinetele medicale de familie pentru vaccinarea persoanelor cu afecţiuni cronice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Olt: Suplimentare a dozelor de vaccin împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Olt va primi marţi seara 10.000 de doze de vaccin antigripal după ce întreaga cantitate de vaccin împotriva gripei noi distribuită în judeţul Olt a fost epuizată.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.