Cele mai citite
 


Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 29
miercuri, 6 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la nivelul judeţului Brăila a ajuns la 29, ultimul fiind cel al unui tânăr de 24 de ani, diagnosticat marţi cu virusul A/H1N1.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, bărbatul a fost izolat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă, unde primeşte tratament antiviral.
'Numărul cazurilor confirmate în Brăila este de 29, fiind înregistrate şi două decese. Decesele s-au înregistrat la o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 53 de ani, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienţii prezentau afecţiuni cronice', a declarat Andreia Gavrilescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 19 Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate la nivelul judeţului Brăila, la două persoane din mediul rural, care au călătorit în străinătate, numărul persoanelor cu AH1N1 crescând astfel la 19.
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Brăila: Gripă nouă la doi copii Doi copii din municipiul Brăila, un băieţel de doi ani şi o fetiţă de cinci ani au contractat virusul AH1N1, ambii fiind izolaţi la domiciliu, unde li se administrează tratament antiviral.
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.
Brăila: Al 17-lea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 17-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 51 de ani.
Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.