Cele mai citite
 


Vrancea: Taxe majorate cu 40% la Spitalul Judeţean
miercuri, 6 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani a decis să majoreze de la 1 ianuarie toate taxele, procentul de majorare fiind de 40%.
Vor plăti mai mult cei care doresc să îşi viziteze rudele bolnave, să obţină o fişă medicală de permis auto sau să beneficieze de tratament medical, fără să fie internaţi.
De la 1 ianuarie, pentru fişa medicală de permis auto, taxa a crescut la 100 de lei faţă de 60 de lei, cât era în 2009.
Dacă aceste fişe au fost completate la alte cabinete medicale şi se cere doar avizarea lor, taxa este de 40 de lei.
Cei care doresc să îşi viziteze rudele bolnave în afara programului de vizită trebuie să scoată din buzunar 5 lei iar însoţitorii bolnavilor vor plăti 10 lei.
Au fost majorate şi costurile cazării în rezervele spitalului unde pentru o zi se vor plăti 30 lei.
Eliberarea documentelor pentru externarea din spital, fie că este vorba de scrisoare medicală, concediu medical sau bilet de externare, costă 10 lei.
Taxa de îmbălsămare a fost majorată de la 20 la 40 de lei ca şi eliberarea certificatului prenupţial, care se face doar după ce se plăteşte o taxă de 50 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Fără avorturi în spitale în Săptămâna Mare Medicii ginecologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani nu vor face întreruperi de sarcină în Săptămâna Mare.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Coplată de 10 lei la spitalele din Focşani şi Panciu Spitalele din Vrancea au stabilit valoarea coplăţii care urmează să fie plătită, la data externării, de pacienţii care s-au internat începând de la 1 aprilie.
Vrancea: Pneumonia a făcut două victime Doi vrânceni au murit din cauza pneumoniei, săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.