Cele mai citite
 


Mehedinţi: SMURD a intervenit în două cazuri medicale
joi, 7 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajele SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi a intervenit, miercuri, pentru acordarea asistenţei medicale în cazul a două persoane, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentanta instituţiei, Ramona Nistor.
Potrivit sursei citate, s-a acţionat pentru descarcerarea şi salvarea unei persoane surprinsă într-un accident rutier şi a transportării unui bătrân, de 87 de ani, suspect de fractură la un membru superior, la secţia de primiri urgenţă din cadrul Spitalului judeţean din Drobeta-Turnu Severin.
'Până la această dată, SMURD a intervenit, de când a devenit operaţional, la 21 decembrie 2009, într-un număr de 38 de cazuri grave', a precizat Nistor.
Pentru eficientizarea serviciului respectiv, ISU Mehedinţi a format echipaje specializate în intervenţii medicale de prim ajutor în Drobeta-Turnu Severin, Strehaia şi Baia de Aramă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Cinci intervenţii de asistenţă medicală rezolvate de SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, marţi, în cinci cazuri în care au acordat primul ajutor de urgenţă unor persoane din localităţile Drobeta Turnu Severin, Cremenea de Jos, Comanda şi Albuleşti.
Mehedinţi: SMURD a devenit operaţional Drobeta-Turnu Severin, 21 dec /Agerpres/ - Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), înfiinţat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a devenit, luni, operabil.
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Accident fluvial în Golful Cerna al Dunării Un accident fluvial mai puţin obişnuit s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în Golful dunărean Cerna, în apropierea Portului Orşova.