Cele mai citite
 


Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1
joi, 7 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.
În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un deces.
Îmbolnăvirile cu virusul pandemic au fost înregistrate în Botoşani - 11 cazuri, Timiş - şase cazuri, Dâmboviţa - cinci cazuri, Prahova - patru cazuri, Galaţi - trei cazuri, Harghita şi Ilfov - câte două cazuri, Alba, Olt şi Sibiu - câte un caz şi nouă cazuri în Municipiul Bucureşti.
Totalul cazurilor înregistrate până în acest moment în ţara noastră este de 5.915 cazuri, din care 66 de decese.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, confirmate Bucureşti, 27 dec /Agerpres/ - Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor Transmisibile a raportat confirmarea a 4 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 în judeţul Ialomiţa, informează, duminică, un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis AGERPRES.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Alte nouă decese cauzate de gripa pandemică În ultimele 24 de ore s-au confirmat 120 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi nouă decese, totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, în ţara noastră fiind de 6061, din care 82 decese, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis, vineri, AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii: Au fost confirmate alte 43 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 43 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, iar totalul cazurilor înregistrate în România, până în acest moment, este de 4.668, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, luni, AGERPRES.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: 4 cazuri noi cu gripă nouă şi un deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore şi s-a înregistrat 1 deces, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.