Cele mai citite
 


Cluj: Falşi farmacişti, prinşi de poliţişti
joi, 7 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 32 de ani din localitatea teleormăneană Plopii Slăviteşti şi sora acestuia sunt cercetaţi pentru fals şi uz de fals, pentru folosirea unor diplome false din care reieşea că ar fi absolvit o facultate de farmacie.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Gina Pop, a declarat, miercuri, că, în luna iunie 2009, bărbatul, Ştefan S., s-a adresat Colegiului Farmaciştilor din Cluj-Napoca, pentru a-i fi eliberat permisul de liberă practică în calitate de farmacist, prezentând în acest sens copia diplomei de absolvent al unei universităţi din Cluj-Napoca.
Verificările poliţiştilor clujeni au evidenţiat faptul că Ştefan S. nu figurează ca absolvent, că diploma nu aparţine universităţii respective şi că semnăturile reprezentanţilor legali, precum şi ştampila cu însemnele facultăţii sunt false.
În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au descoperit faptul că sora bărbatului, Mihaela S, de 38 de ani, este angajată ca farmacist la o companie farmaceutică cu sediul în Bucureşti, tot pe baza unei diplome false.
De asemenea, cercetările au arătat că cei doi au cumpărat diplomele cu 10.000 de euro de la o femeie din comuna Vidra, de lângă Bucureşti.
Dosarul cauzei a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.
Cluj: Proiect finanţat din fonduri europene menit să asigure noi standarde de calitate în învăţământul medical Proiectul intitulat "Standardele de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul superior din domeniul sănătăţii" lansat, luni, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca vizează crearea unui cadru comun, în privinţa indicatorilor de calitate...
Cluj: Decanii facultăţilor de medicină din ţară dezbat problemele învăţământului superior medical românesc Provocările dezvoltării sistemului de învăţământ superior din medicina românească reprezintă principala temă de discuţie a Conferinţei Naţionale a Asociaţiei Decanilor Facultăţilor de Medicină din România (ADFMR).
Institutul de Oncologie din Cluj oferă tratamente de calitate şi în condiţii de criză Institutul de Oncologie "Prof. dr. Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca face performanţă şi în condiţii de criză, având peste 13.000 de internări anul trecut şi 8.177 de intervenţii chirurgicale, în condiţiile în care are cel mai mic buget pe pacient din ţară pe domeniul oncologic.
UMF Cluj, acceptată într-un club elitist al universităţilor care fac educaţie pentru profesii de sănătate Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca a fost acceptată în cel mai elitist club mondial al instituţiilor care prestează educaţie pentru profesii de sănătate, fiecare instituţie de învăţământ superior ce doreşte să se afilieze fiind selectată după o analiză foarte severă,...
Cluj: Rolul noilor tehnologii şi al interdisciplinarităţii în stomatologie, prezentat de specialişti clujeni Profesori ai Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca au evidenţiat, vineri, într-o conferinţă de presă, rolul conceptului de interdisciplinaritate şi al noilor tehnologii în stomatologie şi în creşterea calităţii serviciilor medicale...