Cele mai citite
 


Gorj: Număr mic de viroze la începutul anului
joi, 7 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul virozelor şi al pneumoniilor înregistrate în ultima săptămână de Direcţia de Sănătate Publică Gorj a scăzut considerabil faţă de perioada precedentă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Potrivit acesteia, în intervalul 29 decembrie-5 ianuarie, au fost înregistrate 215 viroze şi 163 de pneumonii.
'În ultimele zile din 2009 şi primele din acest an, au fost 215 cazuri de viroze şi 163 de pneumonii. La viroze au fost internate 22 de persoane, iar la pneumonii, 38. Cele mai multe îmbolnăviri s-au înregistrat la copiii cu vârsta între unu şi patru ani şi cinci şi 14, fiind, în medie, 54 la viroze şi 25 la pneumonii. Numărul afecţiunilor respiratorii a scăzut foarte mult, deşi s-au înregistrat temperaturi sub zero grade în intervalul respectiv. În luna decembrie am avut chiar şi peste 800 de astfel de îmbolnăviri' - a precizat Elena Piţian.
Ea a adăugat că în perioada menţionată au fost vaccinate 446 de persoane pentru gripa de sezon.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor, în creştere Direcţia de Sănătate Publică Gorj a înregistrat, în săptămâna 27 octombrie - 3 noiembrie, aproximativ 800 de cazuri de viroze şi pneumonii, numărul acestora crescând de la ultima centralizare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor s-a dublat Direcţia de Sănătate Publică Gorj a înregistrat, în săptămâna 1-8 decembrie, peste 2.000 de cazuri de viroze şi pneumonii, numărul acestora dublându-se de la ultima centralizare, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Gorj: Numărul virozelor şi al pneumoniilor continuă să crească Numărul virozelor şi al pneumoniilor s-a dublat în ultima săptămână, Direcţia de Sănătate Publică Gorj înregistrând în perioada 3-10 noiembrie peste 1.700 de îmbolnăviri, faţă de săptămâna 27octombrie - 3 noiembrie când au fost înregistrate circa 800 de viroze şi pneumonii.
Gorj: Au scăzut virozele şi pneumoniile Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii înregistrate în perioada 17-24 noiembrie de Direcţia de Sănătate Publică Gorj a scăzut faţă de săptămâna 10-17 noiembrie, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor înregistrate în ultima săptămână, în scădere Aproximativ 1.500 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere cu circa 200 de cazuri comparativ cu perioada anterioară de raportare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică...
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor, în scădere la nivel judeţean Aproximativ 1.700 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioada anterioară de raportare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian...