Cele mai citite
 


Vrancea: Copii cu arsuri grave internaţi la Spitalul Judeţean
joi, 7 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi copii din localităţile vrâncene Gugeşti şi, respectiv, Mărăşeşti au ajuns cu arsuri grave la Spitalul Judeţean 'Sfântul Pantelimon' Focşani după ce s-au opărit cu apă fierbinte.
Primul internat a fost un băieţel în vârstă de 6 ani, din Gugeşti. Băiatul a suferit arsuri de gradul II şi III pe un sfert din suprafaţa corpului.Arsurile au fost, în special, în zona spatelui după ce micuţul s-a împiedecat şi a căzut pe spate într-un vas cu apă fiebinte.
Al doilea caz este al unei fetiţe, în vârstă de numai 1 an, din Mărăşeşti, care s-a opărit pe faţă şi gât după ce a tras de pe masă o cană cu ceai fierbinte.
'Starea lor de sănătate s-a mai îmbunătăţit şi au fost transferaţi la secţia Chirurgie Infantilă, dar micuţii vor mai rămâne în spital sub supraveghere medicală', a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Autocar cu 63 de turişti ucraineni implicat într-un accident pe DN 2, la ieşirea din comuna Garoafa Un număr de 63 de turişti ucraineni au fost transportaţi la Căminul cultural din Garoafa, după ce autocarul în care se aflau a derapat, joi, în afara părţii carosabile, pe DN 2 (E85), într-o curbă, la ieşirea din comuna vrânceană menţionată, spre Focşani.