Cele mai citite
 


Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Actorul Ion Lucian a fost adus, miecuri, la Departamentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti de către o ambulanţă SMURD de la Teatrul de Operetă, unde i s-a făcut rău pe scenă.
După ca a fost supus unor examene şi a primit tratament de urgenţă, actorul a rămas internat pentru efectuarea unor examene suplimentare, pentru stabilirea diagnosticului şi tratamentului final.
Medicii Spitalului Floreasca au precizat că maestrul Ion Lucian nu doreşte să dea publicităţii alte detalii privind starea sa de sănătate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Ambasadorul Irlandei, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca Ambasadorul Irlandei, Gerard Corr, a fost transportat luni la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului de Urgenţă Floreasca, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...