Cele mai citite
 


Numărul deceselor cauzate de gripa nouă în creştere
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile informează că, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate încă 26 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi şapte cazuri de deces.
Numărul cazurilor înregistrate până în prezent este de 5.941, din care 73 de decese.
Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în judeţele Buzău - şapte, Suceava - patru, Brăila şi Bucureşti câte trei.
Alte cazuri au fost înregistrate în Braşov, Cluj şi Dâmboviţa câte două, iar în Covasna, Galaţi şi Prahova câte unul. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1 Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Încă 72 de cazuri cu gripă nouă Bucureşti, 22 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 72 de cazuri de gripă cu virus AH1N1, numărul total al celor afectaţi în întreaga ţară ridicându-se, duminică, la ora 12,00, la 1.921.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.