Cele mai citite
 


Tulcea: Numărul cazurilor de gripă nouă, în creştere
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul cazurilor de gripă nouă din judeţul Tulcea a ajuns la 32, conducerea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) considerând că în realitate acest număr este mai mare.
'Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat până în prezent 32 de cazuri de gripă pandemică pentru judeţul Tulcea, însă cred că de fapt acest număr este mai mare. Au fost forme uşoare ale gripei pandemice, iar oamenii nu s-au mai prezentat la medic', a declarat directoarea ASP, Laura Militaru.
Ea a mai spus că până în prezent 1.400 de tulceni au beneficiat de vaccinul pentru virusul pandemic AH1N1.
'Poate şi pentru că au fost sărbătorile, iar oamenii au stat în casă sau au fost preocupaţi de pregătirile pentru acestea, campania de vaccinare nu a mers aşa cum ne-am dorit. Am făcut apel în mass-media şi sper ca oamenii să fie receptivi şi conştienţi de faptul că vaccinul CANTGRIP este pentru sănătatea lor', a subliniat directoarea Militaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Fără suspiciuni de gripă nouă în ultima perioadă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea nu a mai înregistrat în ultimele 10 zile nici o suspiciune de gripă nouă.
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Numărul cazurilor de gripă nouă în judeţul Galaţi a ajuns la 56 Galaţi, 21nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit confirmarea pentru încă şapte cazuri de gripă nouă de la Institutul Cantacuzino, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţul Galaţi ajungând la 56.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Harghita: Numărul cazurilor de infectare cu AH1N1 a ajuns la 104 - Numărul cazurilor de infectare cu virusul pandemic AH1N1 a ajuns, în Harghita, la 104, ultimele îmbolnăviri fiind înregistrate în zona Odorhei.