Cele mai citite
 


Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a informat, joi, că victima este un bărbat de 44 de ani din zona Rădăuţi-rural. Bărbatul a decedat pe 30 decembrie, în Secţia ATI a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava. Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri prezenţa virusului pandemic, atât în exudat, cât şi după recoltarea de fragmente în cursul necropsiei.
Potrivit DSP Suceava, Institutul Cantacuzino a confirmat încă patru noi cazuri de gripă nouă în rândul sucevenilor.
Boala a fost depistată la două gravide din Suceava, una în luna a şaptea şi una în luna a opta, ambele de 27 de ani.
Celelalte două noi cazuri s-au confirmat la o femeie de 65 de ani din Rădăuţi, cu afecţiuni cronice asociate şi la un bărbat de 34 de ani, din zona Rădăuţi.
Toţi cei patru sunt internaţi în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă Suceava.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
Suceava: Al zecelea deces prin gripă nouă, confirmat Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, vineri, că va organiza centre de vaccinare pentru populaţie în policlinicile şi spitalele ce au secţii de boli infecţioase, unde vor fi vaccinaţi cu precădere cei care nu au asigurări de sănătate.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.