Cele mai citite
 


Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, este vorba de trei elevi care învaţă în şcoli diferite, o tânără însărcinată, doi adulţi şi o bătrână.
Epidemiologii consideră că numărul mare de cazuri apărute este generat şi de refuzul celor mai mulţi buzoieni de a se vaccina. Din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3.157 au fost folosite.
Potrivit sursei citate, până la 6 ianuarie a.c. au fost imunizaţi 1.268 de bolnavi cronic, 975 de cadre medicale, 742 elevi de liceu şi şcoli postliceale şi 152 de persoane din cadrul MAI.
În judeţul Buzău au fost confirmate 147 de cazuri de gripă nouă, unul dintre acestea fiind mortal.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Buzău: 15.000 de doze de vaccin antigripal rămân nefolosite Direcţia de sănătate publică Buzău anunţă faptul că din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3157 au fost folosite.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.