Cele mai citite
 


Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de aproape 22.000 lei
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.800 de lei, în urma unor acţiuni de control desfăşurate în Azuga şi Câmpina.
Verificările inspectorilor ANSVSA au vizat 12 unităţi cu profil alimentar, din care două restaurante, două magazine alimentare, două unităţi de tip supermarket, două cofetării, o braserie, o brutărie, o patiserie şi o pizzerie.
Neconformităţile descoperite miercuri de inspectori au fost sancţionate prin aplicarea a opt amenzi contravenţionale în valoare totală de 21.800 de lei, două avertismente şi prin retragerea de la consumul public a cantităţii de un kilogram de produse alimentare.
Abaterile constatate au fost cele referitoare la depozitarea, manipularea, ambalarea şi etichetarea necorespunzătoare, dar şi la neîntreţinerea spaţiilor şi echipamentelor de lucru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amenzi de 36.000 de lei pentru operatorii bucureşteni din domeniul alimentar, în decembrie Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA) au aplicat, în luna decembrie, 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 35.950 lei, dar şi un număr de 53 avertismente pentru operatorii din domeniul alimentar de pe raza Capitalei, fiind dispusă şi...
Amenzi de 8.400 lei în unităţi de alimentaţie publică din Braşov, Predeal şi Buşteni Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.400 de lei, în urma unor controale desfăşurate în staţiunile Braşov, Predeal şi Buşteni.
Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 18.600 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, luni, sancţiuni în valoare de 18.600 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
ANSVSA a desfăşurat activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor; amenzi de peste 27.000 de lei Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a desfăşurat, în perioada 18 iulie - 5 august 2016, activităţi de control în unităţile de producţie din sectorul ouălor şi al produselor din ouă, iar în urma deficienţelor constatate inspectorii au aplicat 23 de avertismente şi...
Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 60.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale, Sanitare, Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, miercuri, sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Amenzi în valoare de 23.200 lei aplicate de ANSVSA Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a aplicat 31 amenzi contravenţionale, în valoare de 23.200 lei, şi 115 avertismente operatorilor economici, în urma unor controale derulate în perioada 27 noiembrie - 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat al ANSVSA.