Cele mai citite
 


Vrancea: Creşte numărul de vaccinări împotriva AH1N1
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul vrâncenilor care se vaccinează împotriva gripei AH1N1 a început să crească după moartea actorului Toni Tecuceanu.
Dacă până la întâmplarea nefericitului eveniment se prezentau la cabinetul de vaccinări de la Direcţia de Sănătate Publică câte una sau două persoane pe zi, numărul acestora a crescut la şase, joi.
Reprezentanţii Direcţiei pentru Sănătate Publică au afirmat că până în prezent s-au vaccinat împotriva gripei AH1N1 1.756 de vrânceni, deşi în judeţ au fost trimise peste 13.000 de doze de vaccin.
Medicul Marina Maiorov spune că Vrancea s-au înregistrat, deocamdată, 132 de cazuri de gripă pandemică. Printre aceştia s-au numărat copii, femei însărcinate, dar şi cadre medicale?- un medic şi mai mulţi asistenţi.
'Femeile gravide infectate cu virusul AH1N1 au răspuns foarte bine la tratament, au făcut forme uşoare similare cu virozele obişnuite care s-au tratat foarte repede', a adăugat medicul Marina Maiorov.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 130 de persoane s-au vaccinat împotriva AH1N1, vineri Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea riscă să rămână fără stocul de vaccin împotriva gripei AH1N1 din cauza solicitărilor din ultimele zile.
Aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, expirate în depozitele DSP Vaslui Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui are pe stoc aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1 care au expirat în cursul lunii septembrie 2010.
Vrancea: Cinci cazuri de gripă cu virusul AH1N1 Medicii au confirmat cinci cazuri noi de gripă tip AH1N1 în judeţul Vrancea, informează luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Vrancea: Populaţia refuză vaccinarea împotriva AH1N1 Doar 500 de vrânceni au acceptat să se vaccineze împotriva virusului pandemic, deşi în judeţ au fost trimise peste 13.000 de doze de vaccin.
Vrancea: Peste 10.000 de vrânceni vaccinaţi împotriva gripei AH1N1 Focşani, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de vrânceni s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 de la începutul campaniei de vaccinare, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Harghita: DSP a mai cerut 10.000 de doze de vaccin AH1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Harghita a solicitat Ministerului Sănătăţii alocare a încă 10.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, stocul iniţial fiind pe cale să fie epuizat.