Cele mai citite
 


Sălaj: Creşte numărul solicitărilor de vaccinare împotriva gripei noi
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tot mai mulţi locuitori ai Sălajului solicită, în ultima perioadă, vaccinarea împotriva virusului gripei noi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj cerând deja alocarea de doze suplimentare.
'Situaţia este mult îmbunătăţită faţă de cea de la începutul campaniei de vaccinare. Există o solicitare crescută de vaccinare, înregistrată atât la nivelul DSP, cât şi al medicilor de familie. Am solicitat deja alocarea a 8.000 de doze suplimentare, pe lângă cele 10.900 alocate iniţial' - a precizat, joi, Ligia Marincaş, director al instituţiei amintite.
Până în prezent, în Sălaj au fost confirmate şapte cazuri de îmbolnăvire cu virus gripal AH1N1, toţi bolnavii prezentând însă forme uşoare sau medii ale bolii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Jurnaliştii, vaccinaţi împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj organizează, vineri, o sesiune de vaccinare pentru jurnaliştii din judeţ, ca urmare a deciziei Ministerului Sănătăţii de a extinde campania de vaccinare împotriva gripei noi la întreaga populaţie din categoriile de risc.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Sălaj: 6.000 de vaccinări împotriva gripei noi în două zile Circa 6.000 de persoane din Sălaj s-au vaccinat, luni şi marţi, împotriva virusului A/H1N1, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, după ce în toată luna decembrie numărul celor vaccinaţi a fost de circa 2.300.
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Sălaj: Vaccinare antigripală gratuită pentru 48.000 de persoane Peste 48.000 de persoane din Sălaj vor putea beneficia gratuit, în acest an, de vaccinul antigripal, potrivit catagrafierii realizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Încă un centru pentru vaccinare împotirva gripei noi la Spitalul Fundeni Ministerul Sănătăţii a deschis sâmbătă la Spitalul Fundeni încă un centru pentru vaccinare împotriva gripei noi.