Cele mai citite
 


Panică din cauza unui scurt-circuit la o priză din Spitalul 'Sf. Pantelimon'
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 8 ian /Agerpres/ - Pacienţii Spitalului 'Sf. Pantelimon' din Capitală au fost cuprinşi de panică, joi seară, după ce s-a produs un scurt-circuit la un bufet de la parterul unităţii medicale.
Managerul Spitalului 'Sf. Pantelimon', prof.dr. Victor Strâmbu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că a fost vorba de un scurt circuit la o priză care alimenta un frigider al bufetului aflat la intrarea în spital.
Fumul mare degajat a creat panică, dar nu s-au înregistrat victime şi nu a împiedicat desfăşurarea activităţii unităţii.
Cadrele medicale i-au evacuat pe pacienţii aflaţi în apropierea magazinului unde s-a produs scurt-circuitul. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiu la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, lichidat de pompieri Bucureşti, 8 ian /Agerpres/ - O suprafaţă de 50 de metri pătraţi din cadrul Spitalului 'Sfântul Pantelimon' din Capitală a fost afectată de un incendiu izbucnit joi seară în unitatea medicală, nefiind rănită nicio persoană, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de...
Un flash luminos către creier poate alunga teama Londra, 10 mar /Agerpres/ - Cercetători de la Universitatea Stanford din California /vestul SUA/ au descoperit că, prin stimularea unui circuit al creierului din interiorul structurii materiei cenuşii, se poate contracara sentimentul de teamă, potrivit unui articol publicat în revista Nature, scrie în...
Panică la Spitalul de Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei alerte cu grenadă Galaţi, 24 aug/ Agerpres/- Panica s-a instaurat pentru aproape o oră, duminică seara, la Spitalul de Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce un pacient a anunţat cadrele medicale că are în bagajele sale o grenadă.
Bihor: 'Butonul de panică' - sistem de alertare internă a angajaţilor de la Ambulanţă, introdus în premieră naţională Cei 404 angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor vor putea fi sesizaţi, concomitent, prin apelare telefonică, în cazuri majore, ca accidentele cu multiple victime, sau dezastre, printr-un sistem intern de alertare unic în România, denumit "Butonul de panică".
Panică în Coreea de Sud pe fondul multiplicării cazurilor de contagiere cu coronavirusul MERS Focarul de infecţie cu virusul MERS (Middle East Respiratory Syndrome) a forţat Banca Centrală din Coreea de Sud să taie joi ratele dobânzilor după ce autorităţile au raportat 14 noi cazuri, potrivit Reuters şi DPA.
Colegiul Medicilor Bucureşti s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) a informat miercuri că s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.