Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Pacienţii nu vor fi afectaţi de întârzierea votării bugetului
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a prelungit până în luna martie, contractele încheiate anul trecut cu furnizorii de servicii medicale.
Farmaciile, Ambulanţa, spitalele şi medicii de familie vor primi decontările pe servicii şi medicamente, în funcţie de media lunară decontată în anul 2009.
Până la stabilirea bugetului pentru anul 2010, s-a hotărât prelungirea vechiului contract-cadru, pe care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) îl încheie cu furnizorii de servicii medicale.
Pacienţii nu vor fi afectaţi de întârzierea votării bugetului pe anul 2010, după cum a declarat vineri, pentru AGERPRES, Mirela Zeman, directorul CJAS Caraş-Severin.
Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a încheiat în anul precedent contracte cu 38 de farmacii, nouă spitale, două servicii de ambulanţă, 50 de cabinete stomatologice, 51 de medici de familie, nouă cabinete de recuperare şi şapte prestatori de servicii la domiciliu.
În total, în anul 2009, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a decontat, în medie, furnizorilor de medicamente şi servicii medicale, circa 14 milioane de lei pe lună. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Caraş-Severin: CJAS impută 43.000 de lei încasaţi ilegal unor medici de familie şi pacienţi Mai mulţi prestatori de servicii medicale şi asiguraţi din Caraş-Severin vor trebui să înapoieze sume importante Casei Judeţene de asigurări de sănătate, în urma unor controale ale Curţii de Conturi.
Caraş-Severin: Nou preşedinte la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Noul preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin este Tudoriţa Nicula, preşedinta filialei judeţene a femeilor social-democrate.
Caraş-Severin: Farmaciştii sunt nemulţumiţi de întârzierea cu care le sunt plătite serviciile Întârzierile cu care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin efectuează plăţile pentru reţetele compensate şi concurenţa neloială din partea lanţurilor farmaceutice de pe piaţă ar putea duce la falimentarea farmaciilor de cartier, a avertizat Colegiul Farmaciştilor din judeţ.
Caraş-Severin: Comuna Caraşova a rămas fără medic de familie, dar şi fără dispensar Locuitorii comunei Caraşova au rămas, de la începutul anului fără doctor, dar şi fără dispensar, după ce singurul medic de familie ce a activat aici a renunţat la contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin şi a închis dispensarul, imobil aflat în proprietatea sa.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.