Cele mai citite
 


Alte nouă decese cauzate de gripa pandemică
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore s-au confirmat 120 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi nouă decese, totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, în ţara noastră fiind de 6061, din care 82 decese, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis, vineri, AGERPRES.
Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Bucureşti - 46 de cazuri, Mureş - 11 cazuri, Timiş - 9 cazuri, Botoşani - 7 cazuri.
În celelate judeţe au fost înregistrate câte un caz în judeţele Arad, Bistriţa, Dolj, Ialomiţa, două cazuri în judeţele Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara,Olt, Sibiu, câte trei cazuri în judeţele Constanţa, Galaţi, Prahova, patru cazuri în judeţul Ilfov, cinci cazuri în judeţele Iaşi, Suceava şi şase cazuri în judeţul Neamţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: Au fost confirmate alte 43 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 43 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, iar totalul cazurilor înregistrate în România, până în acest moment, este de 4.668, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, luni, AGERPRES.
MS: Alte 81 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un nou deces Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 81 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
Administraţia Spitalelor recomandă vaccinarea bucureştenilor împotriva virusului A/H1N1 Administraţia Spitalelor din Bucureşti face apel către locuitorii Capitalei să se vaccineze împotriva gripei de tip nou, pentru a diminua răspândirea virusului A/H1N1 şi a împiedica apariţia unei epidemii gripale.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1 Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.