Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Bilanţ pozitiv la naşteri
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 8 ian /Agerpres/ - La Spitalul Judeţean din Reşiţa s-au înregistrat, în anul precedent, 1.177 de naşteri.
Acest lucru înseamnă că medicii reşiţeni au ajutat la aducerea pe lume, în medie, a peste trei copii pe zi.
Bilanţul este astfel unul pozitiv şi arată faptul că femeile au din ce în ce mai mult încredere în serviciile oferite de această instituţie spitalicească.
Un plus la imaginea maternităţii reşiţene a adus-o şi declararea instituţiei, în noiembrie 2009, drept 'Spital, prieten al copilului'.
Prin acest program susţinut de UNICEF şi Organizaţia Mondială Sănătăţii, maternitatea reşiţeană a reuşit să obţină şi dotări cu mobilier pentru saloane, dar şi aparatură performantă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Bilanţ la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, prefectul Octavian Ţunea, a precizat marţi, la şedinţa de bilanţ a ISU, că pompierii militari şi-au făcut pe deplin datoria anul trecut, în ciuda reducerilor de personal şi a constrângerilor bugetare.
Caraş-Severin: Numărul situaţiilor de urgenţă s-a dublat în 2012, faţă de anul precedent La nivelul judeţului Caraş-Severin, numărul situaţiilor de urgenţă a crescut, în 2012, cu 103,6% faţă de anul precedent, a declarat marţi, col. Titus Susan, la şedinţa de bilanţ a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin.
Caraş-Severin: Noi dotări pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de noi dotări în valoare de peste 540 000 lei, obţinute prin programul 'Reforma sistemului de sănătate', derulat de către Ministerul Sănătăţii.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean din Reşiţa va avea, din noiembrie, un nou computer tomograf Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va beneficia din noiembrie de un computer tomograf de ultimă generaţie, achiziţionat cu ajutorul proiectului european 'Sănătate fără Frontiere', derulat împreună cu Spitalul General din Pojarevaţ - Serbia, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, Dumitru Secăşan...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean din Reşiţa va fi dotat cu un computer tomograf ultramodern Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va avea un computer tomograf de ultimă generaţie, datorită unui proiect derulat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean din Reşiţa are unul dintre cele mai performante RMN-uri La Spitalul Judeţean de urgenţe din Reşiţa a fost inaugurat, joi, cel mai modern aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică din zonă, cunoscut şi sub numele de RMN.