Cele mai citite
 


Maramureş: Vaccinul antigripal pentru adolescenţi, gata la sfârşitul lunii ianuarie
vineri, 8 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 8 ian /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că vaccinul antigripal destinat adolescenţilor va deveni utilizabil cel mai târziu la sfârşitul lunii ianuarie.
'Abia după ce se vor pronunţa specialiştii care efectuează teste putem să ne pronunţăm asupra campaniei de vaccinare împotriva gripei noi. Dacă toate testele merg corespunzător, sperăm ca la finele lunii ianuarie să declanşăm campania de vaccinare', a declarat ministrul Sănătăţii.
Attila Cseke a mai spus că virusul gripei noi a provocat 82 de decese, iar statul român a oferit cetăţenilor posibilitatea de a se vaccina gratuit pentru a evita o posibilă contaminare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Ministrul Sănătăţii a inaugurat Centrul SMURD Baia Mare, 8 ian /Agerpres/ - Serviciul SMURD Maramureş a fost inaugurat, vineri, în prezenţa ministrului sănătăţii, Attila Cseke şi a secretarului de stat Raed Arafat.
Maramureş: Ministrul Sănătăţii interesat de spitalele orăşeneşti Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a vizitat, sâmbătă, unitatea medicală Cavnic şi spitalul orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei pentru a discuta cu personalul medical problemele cu care se confruntă instituţiile medicale.
Ministrul Sănătăţii a cerut Institutului Cantacuzino şi Agenţiei Naţionale a Medicamentului o informare privind vaccinul antigripal Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a cerut de urgenţă o informare scrisă Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino cu privire la conformitatea din punct de vedere al asigurării imunităţii (imunogenităţii) a vaccinului gripal sezonier produs de...
Maramureş: SJU Baia Mare, dotat cu un rotablator de Asociaţia "Prietenii Spitalului" Preşedintele Asociaţiei "Prietenii Spitalului", Romana Furtună, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă găzduită de SJU Baia Mare, că Laboratorul de angiografie şi cateterism cardiac a fost dotat cu un rotablator, aparat utilizat de medici la implantul de stent.
Ministrul Sănătăţii a anunţat un caz cu gripă porcină la un copil din Călăraşi Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat în conferinţa de presă de joi că s-a înregistrat un caz cu gripă porcină la un copil de trei ani din Călăraşi, însă cazul nu este grav, copilul fiind tratat acasă cu simptomatice.
Maramureş: Jandarmii, impliacţi într-o acţiune caritabilă pentru două fetiţe care necesită intervenţii chirurgicale Baia Mare, 18 mar /Agerpres/- Sublocotenentul Călin Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că instituţia se va implica în sprijinirea a două cazuri umanitare alături de alte entităţi din judeţ.