Cele mai citite
 


Satu Mare: Direcţia Sanitar-Veterinară are un şef nou
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Democrat-liberalul Gheorghe Dorin Maurer a fost instalat vineri în funcţia de director coordonator al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.
Prefectul Radu Giurca a declarat la învestirea oficială a lui Maurer că acesta a fost propus de PD-L pentru funcţie în toamna anului trecut, dar, din motive obiective, concursul a fost amânat.
Gheorghe Dorin Maurer ocupă funcţia de director pe o perioadă de maximum patru ani, după ce a promovat concursul organizat la sfârşitul anului trecut. Postul de director coordonator a devenit vacant în urma demiterii fostului director, Radu Roca, membru PSD.
Maurer a declarat că va încerca să menţină nivelul anterior al instituţiei şi că trebuie să îmbunătăţească serviciul de inspecţii al instituţiei. El şi-a început activitatea ca medic veterinar în comuna Pişcolt, în 2005 angajându-se la DSVSA Satu Mare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Măsuri speciale după deschiderea focarului de rabie Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare împreună cu Primăria municipiului Satu Mare au luat unele măsuri pentru prevenirea răspândirii rabiei în oraş, după descoperirea unui focar.
Suceava: DSVSA a încheiat campania aeriană de vaccinare antirabică a vulpilor Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a încheiat campania aeriană de vaccinare antirabică a vulpilor din fonduri de vânătoare din judeţ, iar distribuţia manuală a dozelor de imunizare în zonele împădurite limitrofe localităţilor va fi realizată de medicii veterinari...
Tulcea: Furnizorii locali din programul guvernamental "Lapte şi corn", în atenţia Consiliului Judeţean Prefectura judeţului Tulcea va înainta Consiliului Judeţean (CJ) raportul întocmit de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) cu privire la neregulile constatate în anul şcolar 2015-2016 în derularea programului guvernamental 'Lapte şi corn'.
Tulcea: DSVSA confirmă prezenţa antraxului în Casimcea Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Tulcea a reuşit marţi să izoleze bacilul antrax în analizele de laborator efectuate pe carnea sechestrată la finele săptămânii trecute dintr-o gospodărie privată din comuna Casimcea.
Gorj: Măsuri sanitar-veterinare intensificate în perioada sărbătorilor de iarnă Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj va intensifica acţiunile de supraveghere sanitar-veterinară în perioada 10-31 decembrie, în scopul prevenirii apariţiei toxiinfecţiilor alimentare şi a oricăror alte probleme de igienă şi siguranţă alimentară în perioada sărbătorilor...
Dolj: Medicii de la DSVSA controlează în şcoli locurile unde vor fi depozitate cornurile şi laptele Medicii de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj au început, marţi, controale în toate unităţile de învăţământ din judeţ privind condiţiile în care, odată cu începerea noului an şcolar, urmează să fie depozitate produsele alimentare destinate elevilor prin programul "Cornul...