Cele mai citite
 


Timiş: Gripa nouă a făcut a patra victimă
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gripa nouă a făcut, vineri, cea de-a patra victimă în judeţul Timiş, aceasta fiind o femeie de 54 de ani, transferată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în stare gravă, transmite corespondentul AGERPRES.
Potrivit surselor medicale ale Spitalului Judeţean, pacienta suferea de diabet şi de la internarea ei la terapie Intensivă, pe 1 ianuarie, a beneficiat de respiraţie asistată.
'Deşi medicii au făcut tot posibilul să o salveze şi i-au aplicat medicaţia tipică, femeia a făcut stop cardiorespirator iresuscitabil', a spus Silvia Curelariu, medic primar epidemiolog la Autoritatea de Sănătate Publică Timiş.
La Spitalul Judeţean mai sunt internate două cazuri de îmbolnăviri cu gripă provocată de virusul AH1N1, respectiv, o femeie care a născut prin cezariană, în timpul bolii, şi care se simte mai bine, şi un bărbat, a cărui stare de sănătate nu este tocmai bună.
În judeţ, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte nouă cazuri noi de îmbolnăviri cu AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: La Spitalul de Boli Infecţioase a fost inaugurată secţia de Anestezie-Terapie Intensivă La Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a fost inaugurată, miercuri, secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI), la standarde europene, astfel că internaţii în stare gravă vor avea şanse mai mari de supravieţuire, iar medicii de specialitate îşi vor putea completa veniturile lucrând...
Timiş: Fătul gravidei infectate cu gripă nouă a murit Fătul gravidei din Arad infectate cu virusul gripei noi şi care era internată de aproape două săptămâni la Timişoara, a decedat, marţi, după ce medicii i-au făcut pacientei operaţie cezariană.
Timiş: Femeie cu malarie, în stare gravă, la spital O femeie de 65 de ani - medic pensionar- este internată la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara cu diagnosticul de malarie, boala fiind contactată de pacientă în spaţiul african.
Timiş: Doi pacienţi cu gripă nouă, în stare gravă Doi bolnavi infectaţi cu virusul pandemic AH1N1, un bărbat şi o femeie, sunt internaţi în stare gravă la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, pacienta născând, zilele trecute, prin cezariană, un bebeluş sănătos, transmite corespondentul AGERPRES.
Două noi cazuri de gripă nouă confirmate în Timiş Timişoara, 8 feb /Agerpres/ - Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Timiş, unul dintre pacienţi fiind tratat acasă, iar cel de-al doilea, în spital, fiind în stare gravă.
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.