Cele mai citite
 


Galaţi: Patru centre de vaccinare împotriva gripei noi
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Galaţi vor fi amenajate patru centre de vaccinare împotriva gripei noi a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea Crângan.
Cele patru centre vor funcţiona la Policlinica Spitalului Judeţean, Sanepid Galaţi, Sanepid Tecuci şi Spitalul din Tg Bujor.
La aceste centre, se poate prezenta pentru vaccinare, cu cartea de identitate, orice persoană, asigurată sau neasigurată medical. Vaccinul pandemic se administrează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, singura contraindicaţie fiind alergia la ou.
Orice instituţie publică ori societate privată care doreşte vaccinarea propriilor angajaţi se poate adresa Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi.
Până la această dată, în judeţul Galaţi au fost confirmate 129 de cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 şi cinci decese.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Galaţi: A început campania de vaccinare antigripală gratuită la nivelul judeţului Campania de vaccinare antigripală gratuită a început la nivelul judeţului Galaţi, iar din cele aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), fiecare medic de familie a primit câte 30 de doze.
Galaţi: Judeţul mai are nevoie de aproximativ 4.000 de doze de vaccin hexavalent Galaţi, 20 oct /Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului Galaţi 2.976 de doze de vaccin hexavalent, dar pentru vaccinarea copiilor la termen precum şi a celor restanţieri ar mai fi nevoie de încă 4.000 de doze, au informat joi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Galaţi: Doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare au ajuns în judeţ Ministerul Sănătăţii a distribuit pentru judeţul Galaţi doar 13.000 de doze de vaccin antigripal dintre cele peste 70.000 necesare pentru campania de vaccinare gratuită din acest sezon, a anunţat, marţi, şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.