Cele mai citite
 


Vrancea: 130 de persoane s-au vaccinat împotriva AH1N1, vineri
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea riscă să rămână fără stocul de vaccin împotriva gripei AH1N1 din cauza solicitărilor din ultimele zile.
Spre exemplu, vineri s-au vaccinat împotriva gripei porcine aproximativ 130 de persoane, majoritatea în vârstă, care s-au speriat de numărul mare de decese din ultima vreme şi, în special, de moartea actorului Toni Tecuceanun, iar medicii de la DSP spun că ultimele doze vor fi folosite, luni, la cabinetul de vaccinare existent la sediul instituţiei.
'Am avut un număr foarte mare de persoane care au venit să se vaccineze. În special persoane în vîrstă dar se pare că oamenii au înţeles care este importanţa vaccinării', a declarat medicul Marina Maiorov, directorul adjunct al DSP.
Tot vineri, mii de doze de vaccin au fost preluate de medicii de familie din judeţ pentru a face faţă solicitărilor.
Peste 100 de persoane din Vrancea au fost diagnosticate cu AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Peste 10.000 de vrânceni vaccinaţi împotriva gripei AH1N1 Focşani, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de vrânceni s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 de la începutul campaniei de vaccinare, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Vrancea: Campania de vaccinare nu a început Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu a achiziţionat, până la această dată, dozele de vaccin antigripal necesare pentru campania din această iarnă.
Vrancea: Institutul 'Cantacuzino' a oferit cel mai mic preţ pentru vaccinul antigripal Institutul 'Cantacuzino' Bucureşti a oferit cel mai mic preţ de achiziţie pentru vaccinul antigripal la licitaţia organizată, miercuri, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, expirate în depozitele DSP Vaslui Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui are pe stoc aproximativ 13.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1 care au expirat în cursul lunii septembrie 2010.
Olt: Suplimentare a dozelor de vaccin împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Olt va primi marţi seara 10.000 de doze de vaccin antigripal după ce întreaga cantitate de vaccin împotriva gripei noi distribuită în judeţul Olt a fost epuizată.
Harghita: DSP a mai cerut 10.000 de doze de vaccin AH1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Harghita a solicitat Ministerului Sănătăţii alocare a încă 10.000 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, stocul iniţial fiind pe cale să fie epuizat.