Cele mai citite
 


Giurgiu: O femeie care tuşea de două zile a murit în faţa unui cabinet medical
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 59 de ani a decedat vineri seara în faţa unui cabinet medical din municipiul Giurgiu, după ce le spusese medicilor în urmă cu două zile că se simte rău şi fusese trimisă acasă.
Potrivit rudelor femeii, Maria Licuţă s-a simţit rău încă din ziua de Sfântu Ion pentru că o chinuia o tuse şi a mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
De aici ar fi fost trimisă acasă pe motiv că nu ar suferi de nimic. Pentru că şi vineri s-a simţit rău, s-a dus iar la spital, de unde a fost îndrumată către un cabinet particular. Ea a ajuns în final la cabinetul medicului de familie, fostul subprefect de Giurgiu, Elena Dinu, şi aştepta o trimitere pentru a merge la un spital din Bucureşti.
Până la întocmirea trimiterii, femeia a decedat în maşina cu care fiul ei o adusese la cabinetul medical.
În prezent, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu evită să vorbească despre acest caz.
Din informaţiile furnizate de familie, femeia tuşea de două zile şi, conform unei radiografii, avea probleme la un plămân.
Notare
Comentarii
de dani23
medici sunt niste criminali.eu acum 2 sapt aveam din spusele medicului de familie bronsita subacuta,dupa o sapt de tratament cu ambroxol si fromilid am ajuns sa am bronsita cronica.mau trimis la spital si acolo miau zis ca sunt suspecta de astm.dupa mai multe teste a rezultat k nu am astm dar totusi mi sa spus ca am ceva ce nui place si mia prescris un sprei pt asmatici.se poate dintro simpla bronsita sa fac astm/?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Femeia decedată în faţa unui cabinet medical a făcut stop cardio-respirator Din estimările medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, femeia care a decedat în faţa unui cabinet medical a intrat în stop cardio-respirator.
Giurgiu: Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui bărbat de 76 de ani decedat la scurt timp după internare Lucrători ai IPJ Giurgiu efectuează cercetări pentru moarte suspectă după ce un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat, la aproximativ o jumătate de oră după de a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.
Focar de varicelă la o şcoală din municipiul Giurgiu după ce au fost confirmate 40 de cazuri de elevi bolnavi Elevii uneia dintre cele mai mari şcoli din municipiul Giurgiu sunt supuşi zilnic triajului epidemiologic după ce în unitatea de învăţământ a fost semnalat un focar de varicelă, 40 de copii, cei mai mulţi din ciclul primar, fiind bolnavi.
Giurgiu: Specialişti în protecţia consumatorului au demarat controale pentru depistarea unui produs letal Patru echipe de comisari specializaţi în protecţia consumatorilor efectuează, începând de marţi, controale în toate localităţile judeţului Giurgiu pentru depistarea produsului Alcofarm, cu privire la care a fost emisă o alertă naţională deoarece mai multe persoane au decedat după ce au folosit acest...
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Giurgiu: Cercetări extinse la nivel naţional în cazul tânărului eliberat din penitenciar găsit decedat Cercetările în cazul tânărului care a fost găsit decedat pe marginea DN 5 după o zi de la eliberarea din penitenciar au fost extinse la nivel naţional.