Cele mai citite
 


Un român a murit la bordul unui avion intoxicat cu cocaina ascunsă în stomac
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un cetăţean român în vârstă de 26 de ani, care transporta cocaină sub formă de capsule ascunse în stomacul său, a murit la bordul unui avion care făcea legătura între Belo Horizonte /Brazilia/ şi Lisabona, după ce o capsulă s-a spart, a anunţat vineri poliţia judiciară portugheză, citată de AFP.
Românul, rezident în Spania, a suferit un stop cardiac după ce o capsulă cu cocaină s-a spart în stomacul său, unde ascunsese drogurile pentru a scăpa de eventuale controale, a precizat poliţia portugheză într-un comunicat.

La autopsie s-a constatat că el avea ''70 de capsule de cocaină în stomacul său, totalizând 600 de grame'', a afirmat poliţia portugheză.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Spania: O panameză a ascuns cocaina în implanturile mamare Madrid, 12 dec /Agerpres/- Poliţia spaniolă a arestat o femeie panameză care a încercat să introducă în Spania peste o jumătate de kilogram de cocaină ascunsă în implanturile sale mamare, scrie cotidianul El Pais în ediţia sa de miercuri.
Cel puţin 85 de milioane de europeni au consumat în viaţa lor un drog ilegal (raport) Cel puţin 85 de milioane de adulţi europeni au consumat un drog ilegal într-un anumit moment din viaţa lor, respectiv un sfert din populaţia adultă a Europei. În România, mai puţin de un adult din zece a consumat droguri pe parcursul vieţii, spre deosebire de ţări precum Danemarca, Franţa şi Marea Britanie...
Criza economică ameninţă eforturile de combatere a consumului de droguri în Europa (raport) Lisabona, 10 nov /Agerpres/ - Criza economică şi austeritatea bugetară ameninţă eforturile de combatere a drogurilor, generând îngrijorare în legătură cu creşterea consumului la persoanele defavorizate, afirmă Observatorul European pentru droguri şi toxicomanie /OEDT/ în raporul anual publicat miercuri...
(Corespondenţă) CE face apel la vigilenţă în materie de droguri sintetice şi solicită intensificarea eforturilor de combatere a traficului Bruxelles, 15 nov - Corespondentul Agerpres, Tudor Martalogu, transmite: Raportul anual pe 2011, publicat marţi la Lisabona de Observatorul European pentru Droguri şi Toxicomanie (OEDT), indică o relativă stabilitate a consumului de droguri în Europa, cu unele semnale pozitive conform cărora consumul...
Raport OEDT: România, ţara cu prevalenţa cea mai mică la consumul de cocaină, canabis şi ecstasy România este ţara europeană cu prevalenţa cea mai redusă în ceea ce priveşte consumul de cocaină, canabis şi ecstasy, atât referitor la consumul în ultimul an, cât şi la cel în ultima lună, relevă raportul publicat marţi la Lisabona de Observatorul European pentru Droguri şi Toxicomanie (OEDT).