Cele mai citite
 


Giurgiu: Femeia decedată în faţa unui cabinet medical a făcut stop cardio-respirator
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Din estimările medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, femeia care a decedat în faţa unui cabinet medical a intrat în stop cardio-respirator.
''Alertaţi de fiul victimei, o ambulanţă de tip C, dotată cu toată aparatura necesară, a sosit într-un minut la faţa locului şi timp de 50 de minute a încercat să o resusciteze pe femeie, dar fără nici un rezultat', a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Serviciului Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş.
Ea spune că în acest caz se va pronunţa şi medicul legist şi deocamdată este prematur să se exprime o ipoteză că femeia ar fi decedat din cauza gripei porcine.
Vineri, o femeie în vârstă de 59 de ani a decedat în faţa unui cabinet medical din municipiul Giurgiu, după ce în ultimele două zile fusese la mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru că se simţea rău şi tuşea, iar aceştia i-au spus că nu necesită internare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Femeie de 61 de ani, decedată din cauza gripei O femeie de 61 de ani a decedat luni, în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, fiind cel de al doilea pacient decedat din cauza gripei, în acest an, conform unui comunicat remis AGERPRES.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Managerul SAJ Brăila: Persoana decedată de la Zăvoaia nu a murit pentru că nu a ajuns ambulanţa la ea Managerul SAJ Brăila, Silviu Radu, a declarat pentru AGERPRES că informaţia apărută la nivel central, potrivit căreia o persoană ar fi decedat în judeţul Brăila, pentru că Ambulanţa nu a reuşit să ajungă la ea, nu este reală.