Cele mai citite
 


Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi şi la Spitalul Colentina
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Spitalul Colentina, ca şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Capitală, funcţionează, de sâmbătă, centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi.
Acestea se adaugă centrului existent la Institutul 'Matei Balş', deschis de vineri.
Cu începere de luni, 11 ianuarie, vaccinarea populaţiei împotriva gripei pandemice se va putea face la încă două centre, respectiv Institutul de Sănătate Publică din str. Dr. Leonte şi Institutul Cantacuzino, după cum a anunţat sâmbătă secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou centru pentru vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul de Boli de Ochi din Capitală Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a anunţat că sâmbătă, de la ora 13,00, se deschide încă un centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Piaţa Lahovari din Capitală.
Încă un centru pentru vaccinare împotirva gripei noi la Spitalul Fundeni Ministerul Sănătăţii a deschis sâmbătă la Spitalul Fundeni încă un centru pentru vaccinare împotriva gripei noi.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.