Cele mai citite
 


Încă un centru pentru vaccinare împotirva gripei noi la Spitalul Fundeni
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a deschis sâmbătă la Spitalul Fundeni încă un centru pentru vaccinare împotriva gripei noi.
De la sfârşitul lunii noiembrie şi până în prezent, Ministerul Sănătăţii a distribuit 1.460.000 de doze prin Direcţia de Sănătate Publică pentru vaccinare.

În Bucureşti s-au vaccinat aproape 3.000 de persoane, ceea ce este un lucru bun pentru că înseamnă că populaţia a înţeles că singura metodă de prevenţie împotriva virsului AH1N1 este vaccinarea, consideră MS.

Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a spus că Direcţiile de Sănătate Publică trebuie să aibă vaccinul, iar dacă nu îl au trebuie să îl solicite MS sau Institutului Cantacuzino.
Attila Cseke a mulţumit managerilor unităţilor sanitare care s-au implicat în campania de vaccinare şi au organizat centrele pentru populaţie.

La Spitalul Colentina şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Capitală funcţionează, de sâmbătă, centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi. Acestea se adaugă centrului existent la Institutul 'Matei Balş', deschis de vineri.
Cu începere de luni, vaccinarea populaţiei împotriva gripei pandemice se va putea face la încă două centre, respectiv Institutul de Sănătate Publică din str. Dr. Leonte şi Institutul Cantacuzino, după cum a anunţat sâmbătă secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi şi la Spitalul Colentina La Spitalul Colentina, ca şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Capitală, funcţionează, de sâmbătă, centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Un nou centru pentru vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul de Boli de Ochi din Capitală Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a anunţat că sâmbătă, de la ora 13,00, se deschide încă un centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Piaţa Lahovari din Capitală.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Campania de vaccinare împotriva gripei AH1N1 continuă Campania de vaccinare împotriva gripei AH1N1 organizată de Ministerul Sănătăţii continuă. Vaccinarea este gratuită şi a fost extinsă la toate categoriile de persoane, atât cele asigurate, cât şi cele care nu au asigurări de sănătate.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.