Cele mai citite
 


Circa 200 de clujeni vaccinaţi sâmbătă împotriva gripei noi
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 200 de clujeni s-au vaccinat, sâmbătă, împotriva gripei noi, la singurul punct deschis în Cluj-Napoca în zilele sfârşitului de săptămână.
Medicul Vasile Nossa, de la Centrul Promedical din incinta Iulis Mall, a declarat, pentru AGERPRES, că cele circa 200 de persoane pe care le-a vaccinat sâmbătă, până la orele după-amiezii, s-au arătat mai îngrijorate decât cele din zilele trecute, în ceea ce priveşte posibilitatea contactării gripei noi, motiv pentru care au decis să-şi facă vaccinul.

Punctul de vaccinare de la Centrul Promedical este singurul din judeţ unde clujenii se pot vaccina sâmbăta şi duminica împortiva gripei noi, programul de funcţionare fiind între orele 8,00 şi 22,00.
Pe tot parcursul zilei de sâmbătă n-au existat mai mult de 7-8 persoane care să aştepte la coadă în vederea vaccinării, deşi injecţiile au fost făcute toată ziua de un singur medic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi şi la Spitalul Colentina La Spitalul Colentina, ca şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Oftalmologic din Capitală, funcţionează, de sâmbătă, centre pentru vaccinarea împotriva gripei noi.
Suceava: Centrele de vaccinare împotriva gripei noi din judeţ au fost închise Suceava, 20 ian /Agerpres/ - Cele cinci centre de vaccinare împotriva virusului gripei pandemice, amenajate în judeţ, au fost închise, după ce adresabilitatea a scăzut considerabil.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Persoanelor care au suferit un transplant nu li se recomandă să se vaccineze împotriva gripei noi Bucureşti, 8 ian /Agerpres/ - Asociaţia Transplantaţilor din România avertizează pacienţii transplantaţi, în contextul campaniei de vaccinare împotriva gripei noi, să nu se vaccineze.
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.