Cele mai citite
 


Oprescu: Bucureştenii se vor putea vaccina contra gripei noi în toate cele 18 spitale din subordinea PMB
duminică, 10 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Bucureştenii se vor putea vaccina contra gripei noi în toate cele 18 spitale din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, unde vor fi deschise până luni centre de vaccinare, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu.
'Pentru a veni în sprijinul bucureştenilor, am decis să deschidem mai multe centre de vaccinare pentru ca să nu mai stea la cozi ore întregi', a spus Oprescu.
El a anunţat că a fost deja deschis un centru la Spitatul Colentina şi că, până luni, vor fi deschise în toate cele 18 spitale din subordinea Primăriei Municipilui Bucureşti. Bucureştenii se pot vaccina gratuit, începând de luni, şi la Punctul medical din Pasajul Universitatii, între orele 9:00-17:00.
De asemenea, în cabinetele din campusurile universitare medicii vor continua vaccinarea studenţilor şi a cadrelor didactice.
Stocurile de vaccin sunt suficiente, a dat asigurări primarul Capitalei.
El a făcut un apel la toate instituţiile bucureştene care au cabinete medicale să se alăture eforturilor municipalităţii de a asigura vaccinarea precizând că a vorbit cu secretarul de stat Streinu Cercel şi că are 'binecuvântarea' Ministerului Sănătăţii de a asigura vaccinarea continuă.
Sorin Oprescu a spus că un sfert din angajaţii Primăriei s-au vaccinat cu o lună în urmă, iar el a fost primul vaccinat. AGERPRES/
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu: Avem bani pentru a asigura dotări minime în cabinetele medicale din şcolile bucureştene Toate cabinetele medicale din Bucureşti vor beneficia de dotări minime în valoare de aproximativ trei milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES primarul general Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu, în vizită la noul centru de diagnosticare a bolilor oncologice din Spitalul Colentina Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni stadiul lucrărilor la cel mai mare centru de cercetare medicală din România, care va funcţiona în câteva săptămâni la Spitalul Clinic Colentina.
Peste 400 de cabinete medicale şcolare în Capitală Un număr de 410 cabinete şcolare de medicină generală, aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), funcţionează, în prezent, la nivelul grădiniţelor, şcolilor şi liceelor bucureştene, a declarat, vineri, primarul general Sorin Oprescu.
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...
Sorin Oprescu: Sunt omul care nu are în dicţionar cuvântul imposibil (interviu) Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care candidează ca independent, susţinut la USL, pentru un nou mandat, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că Bucureştiul are nevoie de continuitate la nivelul marilor proiecte, motiv pentru care, dacă va câştiga alegerile pe 10 iunie, se va axa pe...