Cele mai citite
 


De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie
marţi, 12 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Începând de luni, persoanele care doresc să se vaccineze cu vaccinul împotriva gripei AH1N1 trebuie să se prezinte la cabinetele medicilor de familie, sau la centrele medicale de vaccinare.
De asemenea, de luni sunt deschise două noi centre de vaccinare la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti, între orele 13,00-19,00, şi Institutul de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino, între orele 11,00-19,00.

În ultimele 24 ore au fost înregistrate 10 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1, şi a fost confirmat un nou caz de deces.

Totalul cazurilor de gripă A/H1N1 pe teritoriul României până în acest moment este de 6.177, din care 85 decese.

Preşedinta Federaţiei Naţionale a Medicilor de Familie, dr. Doina Mihăilă a declarat pentru AGERPRES că mai mulţi medici de familie văzând afluxul mare de persoane care au venit să se vccineze au venit la Institutul 'Matei Balş ' pentru ajuta la vaccinare.

'Recomandăm populaţiei să vină la cabinetele medicilor de familie pentru a se vaccina. Acum avem vaccin, a fost un hiatus dar acum lucrurile au intrta în normal'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie şi în alte două centre Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Cabinetele de vaccinare organizate în cele patru unităţi sanitare din Bucureşti, respectiv Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Matei Balş', Spitalul de Oftalmologie Lahovari, Spitalul Colentina şi Spitalul Fundeni vor fi deschise până astăzi, 10 ianuarie a.c., la orele...
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Prietenul tinerei de 28 de ani din SUA a fost internat la Institutul ''Matei Balş'' Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Dintre cele 35 de persoane cu care tânăra de 28 de ani, infectată cu virusul noii gripe, a venit în contact în 30 mai, la o petrecere, 22 au fost identificate şi se află sub supraveghere permanentă a stării de sănătate. Până în prezent, niciunul dintre ei nu prezintă...
Rafila: 12 cazuri de gripă diagnosticate până în prezent la nivel naţional, majoritatea cu AH1N1 Până în prezent, 12 cazuri de gripă, majoritatea cu virus AH1N1, au fost diagnosticate la nivel naţional, a declarat marţi, la Institutul "Matei Balş", preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.
Braşov: Cinci centre de vaccinare pentru gripa AH1N1 Braşov, 11 ian /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Braşov vor fi deschise cinci centre pentru vaccinarea împotriva virusului AH1N1.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.