Cele mai citite
 


Funcţionarii Primăriei sector 6, vaccinaţi împotriva virusului AH1N1
marţi, 12 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Funcţionarii Primăriei sectorului 6 au fost vaccinaţi, luni, împotrivi virusului AH1N1.
La solicitarea edilului sectorului 6, Cristian Poteraş, o echipă de medici de la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ''Prof. Dr. Panait Sârbu'' s-a deplasat la sediul Primăriei pentru a administra funcţionarilor vaccinul împotriva virusului AH1N1.

Decizia de a se vaccina a fost a fiecărui angajat în parte. Din cauza faptului că majoritatea funcţionarilor lucrează direct cu publicul, mulţi au optat pentru imunizarea împotriva gripei noi.

Conştienţi de importanţa prevenirii îmbolnăvirii cu temutul virus, funcţionarii administraţiei locale au făcut coadă în faţa medicilor.

În cazul în care va mai exista personal din Primărie care nu s-a vaccinat şi care doreşte imunizarea împotriva virusului AH1N1, acţiunea medicilor de la spitalul ''Prof. Dr. Panait Sârbu'' ar putea fi repetată şi în zilele următoare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Prefectul s-a vaccinat împotriva gripei noi Noul prefect al Harghitei, Ladanyi Laszlo-Zsolt, s-a vaccinat marţi, în prezenţa presei, împotriva virusului AH1N1 şi a făcut un apel către cetăţeni să se imunizeze pentru a se proteja de noua gripă.
Prahova: Femeia diagnosticată cu gripa AH1N1, ţinută în viaţă de aparate Tânăra de 23 de ani care a fost diagnosticată cu virusul gripal AH1N1 se află la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale acesteia.
Vaccinarea împotriva infecţiei cu Human Papilloma Virus (HPV) este susţină şi de ginecologi. Sursa: Agerpres Seful Clinicii de ginecologie obstetrica a Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Bucureesti, prof. dr. Virgil Ancar, a declarat pentru AGERPRES, ca recomanda vaccinarea, subliniind importanta prevenirii cancerului de col uterin. El a mentionat ca între cele câteva decese care au avut loc...
Prahova: Primul caz de gripă AH1N1 în judeţ Primul caz de gripă AH1N1 din Prahova a fost confirmat, luni, de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dan Decebal.
Teleorman: Secţia de Obstetrică Ginecologie a SJU a fost dotată cu ehipamente donate de Clubul Rotary din SUA Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost dotată cu aparatură medicală performantă donată de Clubul Rotary Alexandria.
Brăila: Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi a fost utilizat Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi, primit la nivelul judeţului Brăila, a fost utilizat până în prezent, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu.