Cele mai citite
 


Proiect pentru tinerii cu dizabilităţi auditive şi de vorbire
joi, 12 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Tinerii de până în 30 de ani, cu dizabilităţi auditive şi de vorbire, rezidenţi în România sau în Republica Moldova, pot să se înscrie, până pe 22 februarie, la un proiect în domeniul artei fotografice, finanţat de Comisia Europeană

Proiectul "Homo Videns", care se va desfăşura la Buşteni în perioada 5-15 martie, va consta în activităţi de fotografiere, filmare, videoproiecţii, exerciţii, recreere şi jocuri, a anunţat Asociaţia Euroarte.

Tinerii vor fi asistaţi de personal de specialitate: translatori, pedagogi, fotografi, instructori şi medici.
La încheierea proiectului, tinerii implicaţi vor dobândi un nou set de abilităţi pentru o mai bună cunoaştere şi exprimare de sine, sporindu-şi astfel considerabil posibilităţile de incluziune socială. În plus, unii dintre tineri îşi vor descoperi noi talente şi aptitudini pe care să le cultive cu plăcere întreaga viaţă, susţine Asociaţia Euroarte.

Proiectul se va finaliza cu vernisarea unei expoziţii ce va reuni cele mai frumoase fotografii realizate de tineri. AGERPRES/(Iulia Petre)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.