Cele mai citite
 


Sibiu: Tot mai mulţi sibieni se vaccinează împotriva gripei noi
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sibiu, 11 ian /Agerpres/ - Numărul sibienilor care s-au vaccinat împotriva gripei noi s-a triplat luni, faţă de duminică, conform Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, unde există de două zile, două centre de vaccinare împotriva virusului gripal AH1N1.
Luni s-au vaccinat 92 de sibieni, în timp ce duminică s-au vaccinat 30, în cele două noi centre deschise în Policlinica şi în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean.
De la începutul perioadei de vaccinare, 1.947 de sibieni s-au vaccinat, ceea ce înseamnă că s-au consumat 6,09 la sută din totalul dozelor de vaccin distribuite în judeţul Sibiu de Ministerul Sănătăţii. La Sibiu au fost repartizate peste 31.900 de doze de vaccin, din care au fost distribuite 11.020, care sunt, majoritatea, neutilizate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Două centre de vaccinare împotriva gripei noi, deschise la Sfântu Gheorghe Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Covasna a anunţat, marţi, deschiderea a două centre de vaccinare împotriva gripei noi în municipiul Sfântu Gheorghe.
Neamţ: Doar 30 doze de vaccin AH1N1 pentru fiecare medic de familie Fiecare dintre cei 280 de medici de familie din judeţ a primit, marţi, doar 30 de doze de vaccin împotriva virusului AH1N1, care, cel mai probabil, se vor termina în aceeaşi zi, datorită numărului mare de solicitări.
Satu Mare: Doat o sută de sătmăreni s-au vaccinat împotriva gripei noi Doar o sută de sătmăreni s-au vaccinat împotriva gripei noi de la demararea programului de vaccinare, de la începutul lunii decembrie.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Hunedoara: Aproape 30.000 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei noi De la începutul acestui an, aproape 30.000 de hunedoreni s-au vaccinat împotriva gripei noi, potrivit datelor centralizate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Harghita: Prefectul s-a vaccinat împotriva gripei noi Noul prefect al Harghitei, Ladanyi Laszlo-Zsolt, s-a vaccinat marţi, în prezenţa presei, împotriva virusului AH1N1 şi a făcut un apel către cetăţeni să se imunizeze pentru a se proteja de noua gripă.