Cele mai citite
 


Vrancea: Peste 400 de persoane s-au vaccinat luni împotriva gripei noi
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 11 ian /Agerpres/ - Mai mult de 400 de persoane s-au vaccinat luni, în judeţul Vrancea, împotriva gripei pandemice.
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea susţin că cei care s-au vaccinat sunt preponderent persoane în vârstă ce s-au speriat de numărul mare de decese din ultima vreme.
DSP Vrancea a primit luni 10.000 doze de vaccin împotriva gripei noi, urmând ca marţi să fie instalate puncte de vaccinari în toate spitalele din judet.
După Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, vaccinarea se va putea face la sediul noului Spital de Boli Contagioase.
Până în prezent, la spitalul din Focşani era amenajat un singur punct de vaccinare pentru personalul medical. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Suplimentare a dozelor de vaccin împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Olt va primi marţi seara 10.000 de doze de vaccin antigripal după ce întreaga cantitate de vaccin împotriva gripei noi distribuită în judeţul Olt a fost epuizată.
Timişul primeşte 65.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Timiş va primi, duminică, 65.000 de doze de vaccin pandemic utilizat împotriva gripei noi, transmite corespondentul AGERPRES.
Vrancea : Primul caz de gripă diagnosticat în acest an în judeţ Primul caz de gripă diagnosticat clinic în acest an în Vrancea a fost confirmat, miercuri, în baza rezultatelor primite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, unde fuseseră trimise spre analiză probe recoltate după examenul clinic efectuat de medici din Focşani, a declarat medicul Marina Maiorov...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Peste 10.000 de vrânceni vaccinaţi împotriva gripei AH1N1 Focşani, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de vrânceni s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 de la începutul campaniei de vaccinare, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.