Cele mai citite
 


Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, bărbatul a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti, unde a şi decedat, acesta fiind al treilea caz de deces din cauza gripei noi înregistrat la nivelul judeţului Brăila.
Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la nivelul judeţului Brăila este de 38, celelalte două decese fiind înregistrate la o femeie de 54 de ani şi la un bărbat de 53 de ani, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienţii prezentau afecţiuni cronice.
Persoanele neasigurate sau cele care nu au un medic de familie se pot vaccina zilnic la Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde s-a înfiinţat un centru de vaccinare gratuită împotriva gripei noi.
Până în prezent, în Brăila s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 2.600 de persoane, în condiţiile în care la nivelul judeţului au fost primite 12.050 doze de vaccin pandemic. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Brăila: Primul deces din cauza gripei noi O femeie de 54 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienta prezenta afecţiuni cronice.
Brăila: Solicitare de suplimentare a dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a cerut suplimentarea vaccinului împotriva virusului AH1N1 cu încă 15.000 de doze, care vor fi distribuite medicilor de familie din tot judeţul.
Brăila: Peste 4.200 de doze de vaccin AH1N1 vor fi distruse Peste 4.200 de doze de vaccin pandemic împotriva virusului AH1N1, rămase nefolosite în judeţul Brăila, vor fi distruse, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...