Cele mai citite
 


Constanţa: Investiţie într-o televiziune on line cu caracter dentar
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constanţa, 11 ian /Agerpres/ - Primul studio de televiziune on-line cu caracter dentar din Europa va fi deschis în municipiul Constanţa, din 20 ianuarie, iar investiţia de circa 100.000 de euro este susţinută de acţionarii unei clinici medicale din aceeaşi localitate.
Noua televiziune va emite 24 din 24 de ore şi 'apare ca o cerinţă firească într-o ţară unde problemele dentare deţin procente ridicate, gradul de igienă şi de însuşire a măsurilor de prevenţie fiind foarte scăzut', au menţionat, luni, într-un comunicat remis presei, reprezentanţii Dental TV.
Potrivit acestora, scopul noii televiziuni on line este de informare şi educare, atât a pacienţilor, cât şi a specialiştilor în domeniu.
'În următoarele trei luni, odată cu dezvoltarea proiectului, se urmăreşte deschiderea unui alt studio în Bucureşti, în care să se realizeze emisiuni în direct. Studioul va cuprinde cabinet propriu ultradotat şi sală de operaţii din care se vor putea face transmisiuni live', susţin investitorii, menţionând că dezvoltarea proiectului va necesita o investiţie suplimentară de peste 100.000 de euro.
Echipele sunt formate din medici dentişti cu reputaţie, din specialişti cu vechime în domeniul audiovizualului şi din experţi în domeniul IT, iar toate programele vor fi difuzate gratuit.
Dental TV are o structură formată din două secţiuni principale, una dedicată pacienţilor şi alta, profesioniştilor în domeniu.
Sesiunea dedicată pacienţilor va cuprinde numeroase materiale video despre afecţiunile stomatologice, despre prevenirea şi tratamentul acestora şi reportaje informative.
Totodată, va fi lansat un concurs naţional prin care, cu ajutorul unei clinici dentare de prestigiu din ţară, un câştigător va beneficia gratuit de un tratament complex de reabilitare totală a danturii prin cele mai moderne mijloace de tratament.
Secţiunea dedicată profesioniştilor va conţine informaţii şi tehnici moderne de tratament, cursuri on-line cu profesori de prestigiu, prezentări şi lansări de carte, evenimente din domeniu. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
La Constanţa se construieşte un spital privat generalist, investiţie de 5 milioane euro O firmă privată specializată în management şi servicii medicale a început, la Constanţa, construcţia celui mai mare spital cu profil multidisciplinar din Dobrogea, investiţie de 5 milioane de euro, unitatea medicală urmând să fie inaugurată în acest an.
Comunicat de presă - Campania Zâmbeşte România În cadrul campaniei Zâmbeşte România 2015, peste 1.500 de medici dentişti din 41 de judeţe oferă gratuit consultaţii sau detartraje
Constanţa: Parcare supraetajată, investiţie cu fonduri europene de 4 milioane de euro O parcare supraetajată cu o capacitate de 300 de locuri, construită lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu fonduri europene în valoare de circa 4 milioane de euro, a fost inaugurată joi de reprezentanţii administraţiei locale.
Investiţie privată integral românească în oftalmologie Centrul oftalmologic Oculus, prima clinică de microchirurgie oculară înfiinţată după 1989, a atins cifra record de 55.000 de operaţii de cataractă efectuate în cei 17 ani de existenţă.
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Bacău: A fost finalizată reabilitarea şi modernizarea Maternităţii Spitalului Judeţean, investiţie de aproape 35 de milioane de lei Finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Maternităţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău a fost marcată joi printr-o festivitate la care au fost prezenţi europarlamentarii Daciana Sârbu, Minodora Cliveti şi Cătălin Ivan, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu şi Vasile...