Cele mai citite
 


Nou punct de vaccinare împotriva virusului AH1N1 în Bucureşti
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 11 ian /Agerpres/ - Un nou punct de vaccinare împotriva virusului AH1N1 va fi deschis, începând de marţi, în Parcul Unirii din Capitală, în locul celui din Pasajul Universităţii.
Conform unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti, punctul de vaccinare a fost mutat din cauza faptului ca afluxul mare de solicitanţi bloca accesul în pasaj.
În Parcul Unirii va fi amplasată o autospecială de calamităţi cu corturi încălzite unde bucureştenii aflaţi în tranzit în zonă au posibilitatea să se vaccineze, între orele 9:00-17:00, împotriva virusului AH1N1. Programul de vaccinare se poate prelungi daca vor exista cereri în acest sens.
Primarul general Sorin Oprescu a anunţat, pe 10 ianuarie, că au fost deschise centre de vaccinare în toate cele 18 spitale din subordinea Primăriei Capitalei. De asemenea, în cabinetele medicale din campusurile universitare, medicii continuă vaccinarea atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru studenţi şi în licee, pentru profesori şi elevii peste 16 ani.
Spitalele aflate în subordinea PMB sunt: în sectorul 1?- Spitalul de Stomatologie, Spitalul Filantropia, Spitalul Clinic Griviţa (Sfânta Maria), Spitalul de Nefrologie Carol Davila, în sectorul 2 - Spitalul Colentina, Spitalul Clinic N. Malaxa, Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, Spitalul de Reumatologie Dr. Ion Stoia, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino, în sectorul 3 - Spitalul Clinic Caritas, Spitalul de copii Victor Gomoiu, Spitalul Colţea, în sectorul 4 - Spitalul Sfântul Luca, Spitalul de dermatologie Scarlat Longhin, Spitalul Vitor Babeş, în sectorul 5 - Spitalul Clinic de Urologie? Prof. Dr. Theodor Burghele, iar în sectorul 6 Spitalul de Obstretica Ginecologie Prof. Dr. Panait Sârbu (Giuleşti). AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1 au fost închise Târgu Mureş, 27 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureş a decis închiderea celor opt centre de vaccinare împotriva virusului pandemic ca urmare a adresabilităţii populaţiei extrem de reduse din ultima săptămână.
Mureş: Centrele de vaccinare s-ar putea închide Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1, înfiinţate la jumătate acestei luni, ar putea fi închise din cauza scăderii bruşte a numărului de solicitări.
De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie şi în alte două centre Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Cabinetele de vaccinare organizate în cele patru unităţi sanitare din Bucureşti, respectiv Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Matei Balş', Spitalul de Oftalmologie Lahovari, Spitalul Colentina şi Spitalul Fundeni vor fi deschise până astăzi, 10 ianuarie a.c., la orele...
Botoşani: Un singur punct de vaccinare anti-gripală în judeţ Autorităţile sanitare au deschis, marţi, singurul centru de vaccinare împotriva virusului AH1N1 din judeţul Botoşani. Acesta va funcţiona în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean 'Mavromati' şi va fi deschis zilnic, între orele 12.00-14.00, cu posibilitatea de prelungire dacă sunt solicitări...
Braşov: Cinci centre de vaccinare pentru gripa AH1N1 Braşov, 11 ian /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Braşov vor fi deschise cinci centre pentru vaccinarea împotriva virusului AH1N1.
De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie Începând de luni, persoanele care doresc să se vaccineze cu vaccinul împotriva gripei AH1N1 trebuie să se prezinte la cabinetele medicilor de familie, sau la centrele medicale de vaccinare.