Cele mai citite
 


Călăraşi: Centru de vaccinare la Spitalul de Urgenţă Judeţean
luni, 11 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 11 ian /Agerpres/ - Un centru de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1 pandemic a fost organizat luni în Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean Călăraşi, a declarat, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, activitatea în acest centru se desfăşoară cu ajutorul personalului medical din spital, iar programul de funcţionare va fi între orele 10,00-18,00.
'Către noul centru am distribuit 150 doze de vaccin gripal pandemic, iar în măsură ce vor fi epuizate le vom da cantităţi noi de vaccin', a precizat Truică.
La nivelul judeţului Călăraşi, mai funcţionează trei puncte de vaccinare, unul în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi alte două în cadrul compartimentelor teritoriale de sănătate publică din localităţile Olteniţa şi Lehliu-Gară. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Nouă centre de vaccinare înfiinţate în judeţ Constanţa, 11 ian /Agerpres/ - Nouă centre de vaccinare împotriva gripei A/H1N1 sunt deschise, de luni, în unităţile sanitare din judeţul Constanţa, în special pentru persoanele neasigurate şi cele care nu au medic de familie.
Galaţi: Centre suplimentare de vaccinare împotriva gripei noi Galaţi, 11 ian /Agerpres/ - În municipiul Galaţi funcţionează două centre de vaccinare împotriva gripei noi, unul situat în incinta Spitalului Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' şi unul, în incinta Spitalului de Boli Infecţioase 'Sf. Paraschieva' a anunţat, luni, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mureş: Centrele de vaccinare s-ar putea închide Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Cele opt centre de vaccinare împotriva virusului AH1N1, înfiinţate la jumătate acestei luni, ar putea fi închise din cauza scăderii bruşte a numărului de solicitări.
Harghita: Nici un centru de vaccinare împotriva AH1N1 Autorităţile sanitare din Harghita au luat decizia să nu înfiinţeze nici un centru de vaccinare împotriva AH1N1, întrucât medicii de familie pot să facă faţă solicitărilor.
Argeş: Şase noi centre de vaccinare deschise în judeţ Piteşti, 11 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică Argeş a deschis, luni, şase noi centre de vaccinare, în vederea susţinerii campaniei împotriva gripei cu virusul A/H1N1.
Călăraşi: Campanie de vaccinare antituberculoză a copiilor neimunizaţi până acum Campania de vaccinare a copiilor născuţi în intervalul ianuarie-iunie şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei va începe joi în judeţul Călăraşi.