Cele mai citite
 


Tulcea: Primul deces din judeţ, cauzat de gripa nouă
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 42 de ani din judeţul Tulcea a murit, marţi, după ce a contactat virusul AH1N1, acesta fiind primul caz de acest gen înregistrat în judeţ.
Directorul Autorităţii de Sănătate Publică (ASP), Laura Militaru, a declarat, pentru AGERPRES, că femeia a fost internată luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu bronhopneumonie şi că în urma complicaţiilor înregistrate, ca urmare a infectării cu virusul gripei noi, femeia a murit.

''Pacienta prezenta factori de risc, iar decesul a survenit, cel mai probabil, şi pe fondul celorlalte probleme de sănătate pe care le avea. Ancheta urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele'', a menţionat Militaru.

Potrivit sursei, până în momentul de faţă, în judeţul Tulcea, au fost confirmate 34 de cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Tulcea: Primul caz confirmat de gripă nouă din judeţ O elevă a Liceului 'Grigore Moisil', în vârstă de 16 ani, se află internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea după ce Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat suspiciunea de gripă nouă transmisă de medicii tulceni.
Tulcea: Al doilea deces cauzat de gripa nouă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Tulcea a înregistrat cel de-al doilea caz de deces, de la începutul sezonului rece, apărut pe fondul unor complicaţii din cauza virusului AH1N1.
Suceava: Primul deces de gripă cu virusul AH1N1 din acest an, în judeţ O suceveancă de 59 de ani a murit după ce i-a fost confirmat diagnosticul de gripă nouă.
Tulcea: Încă o suspiciune de gripă nouă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a decis, miercuri, internarea unei adolescente în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) care este suspectă de gripă nouă.
MS: 31 de cazuri de gripă AH1N1 şi 2 decese, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Încă 31 de cazuri de gripă nouă şi două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.