Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii: 7 decese de gripă nouă şi 44 de îmbolnăviri, în ultimele 48 de ore
miercuri, 13 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, că în ultimele 48 ore au fost confirmate 44 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi 7 decese.
Numărul total de cazuri înregistrate în România până în prezent este de 6.218, iar numărul de decese a ajuns la 92.

Astfel, numărul cel mai mare de cazuri a fost înregistrat în Bucureşti - 11, urmat de judeţele Mureş - 6, Botoşani - 4, Cluj, Constanţa şi Iaşi - câte 3 cazuri, Buzău, Olt, Prahova şi Tulcea - câte 2 cazuri şi câte un caz în judeţele Alba, Călăraşi, Dâmboviţa, Maramureş, Timiş, Ilfov.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
MS: 3 noi decese şi 52 de cazuri de gripă nouă Ministerul Sănătăţii a anunţat, duminică, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei noi decese şi au fost confirmate alte 52 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Ministerul Sănătăţii: Şase decese cauzate de rujeolă Un număr de 935 cazuri de rujeolă, cu 149 mai multe faţă de ultima raportare, au fost confirmate până vineri, înregistrându-se şase decese din cauza acestei boli, a informat Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat de presă.